نکاتی که باعث خوشمزه تر شدن خورش قیمه میشود

تفت دادن لپه در کنار گوشت و پیاز داغ باعث میشود که در هنگام پخت لپه ها وا نروند و داخل خورشت پخش شوند.

حرارت پخت خورشت قیمه باید ملایم باشد تا خورشت خوب جا بیفتد و آبش خشک نشود.

همچنین بخوانید:

رب را جداگانه تفت دهید و به گوشت و لپه پخته شده اضافه کنید.

سعی کنید حتما در خورشت قیمه از گلاب و زعفران استفاده کنید تا طعم خورشتان عالی شود.

برای خوشمزه تر شدن قیمه مقداری پیاز داغ کاملا قهوه ای شده و ریز درست کنید و در چند دقیقه آخر پخت خورش به آن اضافه کنید.

اگه از میزان پخت لپه مطمئن هستید آن را با گوشت تفت بدهید. اگر نه، بهتره است جداگانه با کمی پیاز تفت بدهید و جدا بپزیدش.

در خورشت قیمه سیب زمینی را سرخ کنید و در آخر برای تزیین استفاده کنید.

منبع: sacook.avablog