مواد لازم کیک خیس زعفرانی

تخم مرغ ۳ عدد
شکر  یک و نیم پیمانه
شیر  یک دوم پیمانه
گلاب یک دوم پیمانه
روغن یک دوم پیمانه
آرد  دو و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
زعفران آب کرده یک چهارم پیمانه
وانیل  یک هشتم قاشق چای خوری
  

مواد لازم برای شربت :

آب یک چهارم پیمانه
شکر ۲ قاشق غذا خوری
پودر هل یک هشتم قاشق چای خوری

آموزش طرز تهیه کیک خیس زعفرانی

قبل از تهیه کیک، باید همه مواد را به مدت نیم ساعت در دمای محیط و بیرون از یخچال قرار دهید. سپس تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و به همراه وانیل هم بزنید، شکر را به تدریج اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه، تخم مرغ ها را هم بزنید تا حجم آن دو برابر شده و کشدار و کرم رنگ شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه کیک خیس زعفرانی, زعفران آب کرده را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس روغن، گلاب و شیر را به ترتیب اضافه کرده و با اضافه کردن هر کدام، مخلوط را هم بزنید.

آرد را به همراه بیکینگ پودر الک کرده و کم کم اضافه کنید، سپس به وسیله لیسک یا همزن خاموش، از یک جهت هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

همچنین بخوانید:

قالب مورد نظر خود را چرب کنید، در کف آن، کاغذ روغنی را پهن کرده و مواد کیک خیس زعفرانی را داخل آن بریزید، سپس به مدت ۴۵ دقیقه در درون فر که در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده اید، قرار دهید. برای اطمینان از پخته شدن کیک، می توانید با استفاده از یک خلال دندان و یا چنگال، مغز پخت شدن آن را چک کنید. برای اینکه روی کیک هم بپزد، می توانید به مدت ۵ دقیقه، حالت گریل فر را روشن کنید. اکنون کیک زعفرانی آماده شده، آن را از فر خارج کرده و بگذارید، خنک شود.

در مرحله بعدی از طرز تهیه کیک خیس زعفرانی ، به سراغ تهیه شربت می رویم، آب، شکر و پودر هل را بر روی حرارت قرار دهید تا شربت مقدار کمی غلیظ شود در تهیه این شربت، نیازی به غلظت زیاد شربت نیست، تا جایی که کمی از حالت آبکی در آید. سپس بر روی کیک با خلال دندان و یا چنگال، سوراخ هایی ایجاد کنید. شربت سرد شده را با قاشق بر روی کیک سرد بریزید، به طوری که کیک کمی نرم و خیس شود، مواظب باشید که آنقدر نریزید که کیک خمیر شود. اکنون می توانید کیک را با  خامه یا شکلات آب شده، تزیین کرده و میل نمایید.

منبع: khanomkhone