مواد لازم ماهی سالمون برای 4 نفر
فیله ماهی سالمون 1 عدد
لیموی تازه 2 عدد ( یا 1 نصف استکان آب لیمو )
زعفران دم کرده یک قاشق سوپ خوری
نمک ، فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه ماهی سالمون :
فیله کامل ماهی را به 4 قسمت تقسیم کنید و داخل یک دیس لبه دار بچینید.
در یک کاسه جداگانه ، آبلیمو ، زعفران و نمک و فلفل را مخلوط کنید ، هم بزنید تا کاملا یک دست شوند .
با یک قلموی تمیز ، از مخلوط آبلیمو و زعفران هر دو روی ماهی ها را پوشش دهید . و بعد باقیمانده مخلوط را روی ماهی ها بریزید .
روی دیس حاوی ماهی ها را با یک کیسه بپوشانید و بگذارید به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملا مزه دار شوند .
بعد از این مدت ، در یک تابه چدنی در صورت در دسترس نبودن از تابه معمولی نچسب استفاده کنید مقداری روغن زیتون بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود . بعد حرارت زیر تابه را ملایم کنید و ماهی ها را داخل تابه بچینید .
با حرارت نسبتا ملایم یک روی ماهی را کاملا سرخ کنید و بعد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شوند .
و بعد از سرخ شدن ، ماهی ها را در ظرف مناسب بکشید و سرو کنید .
هنگام سرو مقداری آب لیمو روی ماهی ها بچکانید.
نکات ماهی سالمون :
همچنین بخوانید:
نکاتی که باعث خوشمزه تر شدن خورش قیمه میشود
طرز تهیه “کله پاچه” فوق العاده لذیذ و خوشمزه
میتوانید در همین مخلوط آبلیمو و زعفران ، مقداری میگوی پاک شده هم بخوابانید و بعد از یک الی دو ساعت سرخ کنید و هنگام کشیدن سبزی پلو ، میگو ها را لای پلو بکشید یا کنار آن بچینید و سرو کنید .
استفاده از روغن زیتون به دلیل مقاومت پائین آن در برابر حرارت ، برای سرخ کردن ، معمولا توصیه نمیشود . بهتر است برای تضمین سلامت روغن هنگام سرخ کردن ، از روغن های مخصوص سرخ کردنی ( روغن هسته انگور ، کانولا ) استفاده شود .
بعد از اینکه یک روی ماهی ها سرخ شد و ماهی ها را برگرداندید ، بهتر است هنگام سرخ کردن روی دیگر ماهی ها ، درب تابه را ببندید تا ماهی ها هنگام سرخ شدن ، کاملا مغز پخت شوند
و یا بعد از مزه دار شدن ماهی ها ، آنها را روی کباب پز ، کباب کنید .
منبع: iranichef